Početna

Doniraj

Online donacija  

Zahvaljujemo Vam na odluci da pomognete radu Dječjeg doma Zagreb (Nazorova) putem online donacija. Molimo Vas da ispunite obrazac nakon čega ćete klikom na "doniraj" biti preusmjereni na zaštićene stranice PBZ-a gdje ćete finalizirati donaciju.

Kn
 
 

Pravni podaci

 

Dječji dom ZAGREB, Nazorova 49, 10000 Zagreb Matični broj: 3289745 OIB: 04517778727 Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu Tvrtka: Dječji dom Zagreb, Nazorova 49, Zagreb Pravni oblik: socijalna skrb IBAN: HR0323900011100013767

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

 

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

 

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

On-line donacije - opći uvjeti

 
O donacijama Za djecu od 0 - 21 godinu možete donirati odjeću, obuću, igračke, školski pribor, kozmetiku, tehničke uređaje (TV, DVD, video i dr.).Možete sponzorirati ili organizirati ljetovanje, zimovanje, izlete, odlazak u kino, koncerte, sportske događaje i sl.Možete sponzorirati jedno ili više djece.Financijsku pomoć možete uplatiti na račun Doma: IBAN: HR0323900011100013767 (uplate iz HR) i BIC CODE: HPBZHR2X (za uplate iz inozemstva).  Potrebno je osim broja računa navesti i svrhu uplate, naziv ustanove: Dječji dom Zagreb, Nazorova 49, Zagreb. Svrha uplate: Vaša želja u koju svrhu trebamo utrošiti novac, npr: održavanje doma, kupnja dječje odjeće, oprema doma, uplata džeparca za određeno dijete i sl.  

Volonteri

Želite biti korisni, volontirati i pomoći djeci koja žive u domu? Javite se u dom ako vam psihofizičko stanje omogućava bavljenje djetetom  i ako ste kroz duže razdoblje spremni minimalno dva puta tjedno izdvojiti po 2 sata za rad s jednim djetetom ili s grupom djece. Kontakti za volontere:
 • Dom u Nazorovoj: tel. 4899292
 • Maja Bukvić, mag.psihologije
 • majab.ddz@gmail.com
 • Podružnica  Laduč, tel. 3395765
 • Dijana Miloš, dipl. soc. radnica
 • Podružnica A. G. Matoš, tel. 3695482
 • Đurđa Ćaćić, predstojnica
 • Podružnica I. G. Kovačić, tel. 4834536
 • Sandra Hajtok Marić, displ. soc. radnica
 • Stambene zajednica
 • Iva Kelemen, odgajateljica , 0915601706
* školskoj djeci možete pomoći u učenju, instrukcijama, druženju i sl. Ako ste neka od navedenih struka: stolar, električar, ličioc i sl., a želite pomoći u održavanju doma, javite nam se osobno ili popunite naš kontakt obrazac. Svaka ideja je dobrodošla!      
';