Početna

Događanja

Ljetovanje malenih

I ovo ljeto ostavlja nam niz lijepih, dragih uspomena. Nova iskustva, prijatelje, …. Fotografijama Vam želimo prikazati nezaboravne trenutke naseg ljetovanja iz Tučepa, Vrsara, Tinjana i Paga, zahvaljujući donatorima: obitelji Galić, Dječjem vrtiću Vrsar i suradnicima, obitelji Londero i Josipu Dilberu.

 

Veseli i radni volonterski dan zaposlenika farmaceutske tvrtke ASTELLAS d.o.o. iz Zagreba u Nazorovoj.

26.05.2017.

 

 

Djeca su uživala u druženju i aktivnostima s darovanim BEBEBUSOM i TRAMPOLINOM.

Donirana ljetovanja 2015. godine

Dječji vrtić Tići – Vrsar i ljetni kamp

2015. godine je proslavljena 10 – godišnjica prijateljstva  djece, djelatnika vrtića  i stanovnika Vrsara sa djecom i tetama iz Nazorove. Svakog ljeta 10 – ero djece iz doma sa svojim tetama besplatno borave u ljetnom kampu 10 – tak dana. Sklopljena su mnoga prijateljstva sa stanovnicima Vrsara koji nesebično ugošćuju u svojim domovima i daruju malene tijekom ljeta, a dolaze nam  bar jednom godišnje u Zagreb.

Hotel Laurentum – Tučepi

Prijateljstvo traje 15 godina kada je prvi puta stigao poziv vlasnika hotela da 15 djece ljetuje kod njih. Naši maleni svake godine u 06. mjesecu uživaju u raskošnom smještaju, hrani, kupanju, igri i nadasve u druženju i toplom prijateljstvu vlasnika i zaposlenika  hotela Laurentum.

Ljetovanje u Gradu Pagu 

Svake godine stiže pozivnica gospodina Josipa Dilbera da je njegova kuća u Gradu Pagu i nadomak plaže spremna za prve goste, a prvi gosti koji otvaraju sezonu ljetovanja su naši predškolci. 12 dana uživaju u lijepom smještaju, moru i Gradu Pagu. Naš prijatelj i domaćin se pobrine da djeci tijekom boravka u njegovoj kući ništa ne nedostaje.

Zimovanje 2016. godine

Užitak za 12 – ero predškolaca u Krašogradu! Bilo je snijega, škole skijanja, dobre zabave i druženja sve za deset!